Skip to content

healthblog

po qesh mirë për ty?

po qesh mirë për ty?

E qeshura mund të jetë e këndshme për hir të vet – një mënyrë për t’u lidhur me të tjerët apo edhe të sinjalizojë kush i përket një grupi dhe kush jo. Mund të përmirësojë gjithashtu shëndetin.

Shëndeti mendor dhe fizik ndikojnë në njëri -tjetrin. Pra, qëndron të arsyetojë se ndjenjat e këndshme nga të qeshurat mund të përmirësojnë shëndetin e përgjithshëm. Një organ i studimit në zhvillim zbulon se e qeshura mund të përmirësojë shëndetin e përgjithshëm, mirëqenien dhe kënaqësinë e jetës.Read More »po qesh mirë për ty?

Uzroci i tretmani za puni stomak

Uzroci i tretmani za puni stomak

Normalno je da se osjećate punim nakon jela velikog obroka. Međutim, ako se nečistoća osoba redovno osjeća puna i čvrsto ili bez jasnog razloga, to bi moglo signalizirati temeljni uvjet.

stres, prehrambeni navici i životni faktori mogu svi uzrokovati čvrsto, puni stomak. Uvjeti koji utječu na probavu i hormone mogu prostaline cijena uzrokovati i ovaj senzacija, koji, ovisno o uzroku, može dovesti i do nacrta.

Ovaj članak gleda na neke moguće uzroke za puni stomak, tretmane, domaće lijekove i kada razgovarati sa ljekarom.Read More »Uzroci i tretmani za puni stomak